Kunden


Butiken har funnits sedan 1971, men för cirka tre år sedan gjordes en total ombyggnad. Butiken är en Ica Supermarket med starkt lokalt varumärke. Den ligger centralt belägen i Örebro och omsätter 132 miljoner SEK årligen.

Utmaningen


Personalen började få utmaningar när de uppmärksammade att flera HF-don började gå sönder i armaturerna och det var kostsamt att återkommande ta in en elektriker till butiken för att byta ut dessa.


Lösningen


 • Att byta belysningen till LED ljuskällor innebar att de inte hade behov av HF-don alls i och med att LED belysning inte kräver det.
  ​​​​​​​
 • Problemet med dyra kostnader för elektriker var löst direkt. Ägaren ser inte heller att det kommer att behöva bytas några LED lampor inom en snar framtid, i och med att Zalvos LEDbelysning har en genomsnittlig livslängd på 60 000 timmar

Resultat

​​​​​​​
 • Omedelbar kostnadsbesparing på att inte behöva köpa tjänster av elektriker.
  ​​​​​​​
 • Sänkta driftskostnader och minskad belastning på miljön via mindre strömförbrukning för butiken totalt.
  ​​​​​​​
 • En belysning som matchade och kompletterade den ombyggda och renoverade butiken.

​​​​​​​

”Jag ser inga nackdelar, faktiskt.”

​​​​​​​”Jag hade kollat på LED belysning under en lång tid men aldrig tidigare hittat en LED-belysning med den varma ton som Zalvo har. Allt annat har känts för kallt och Zalvo ljuskälla var den enda jag kunnat acceptera till min butik.”

​​​​​​​

​​​​​​​På Zalvo samarbetar vi med många ICA butiker i alla storlekar. Vi ljusätter både ICA Nära butiker och ICA MAXI stormarknader. Om du vill ha fler referenser så kontakta oss gärna.

My Image

”Jag ser inga nackdelar, faktiskt.”

Patrik Malmberg om Zalvo

ICA Supermarket Ekershallen, Ekersgatan 14, 703 42 ÖREBRO
​​​​​​​Tel 019-16 70 50
​​​​​​​Tony Oscarsson eller Patrik Malmberg patrik.malmberg@supermarket.ica.se

Zalvo Case ICA Stormarknad Ekershallen Örebro

Zalvo case ICA Supermarkt Ekershallen