Skräddarsytt, Energisparande & Kostnadseffektivt

Helhetslösningar för effektiv LED-belysning

Vi är experter på att skapa skräddarsydda LED-belysningslösningar som sparar energi och minskar kostnader. Oavsett om det gäller miljöer som butiker, industrier, kontor eller lager, har vi både kunskapen och tekniken för att effektivt lysa upp varje projekt vi tar oss an.

Välkommen till Zalvo – Din partner för långsiktiga belysningslösningar.

Vårt löfte till er

Spara mer än kostnaden

Längre livslängd än befintliga ljuskällor

Miljövänliga helhetslösningar

CE-märkta produkter för kvalitetssäkring

Trygghet med 5-7 års garanti på alla våra produkter

över 130 aktiva serviceavtal 

Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Vårt löfte till er

Spara mer än kostnaden

Längre livslängd än befintliga ljuskällor

Miljövänliga helhetslösningar

CE-märkta produkter för kvalitetssäkring

Trygghet med 5 års garanti på alla våra produkter

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

En fullservicepartner genom hela processen

Vi genomför energikartläggning, inventering, installation, service, samt miljö och deponi hantering. På Zalvo förstår vi att rätt ljus kräver mer än bara högkvalitativa produkter. Vårt omfattande erbjudande täcker hela spektrumet av belysningstjänster från planering till installation och underhåll, för att säkerställa att era lokaler inte bara lyser upp utan också uppnår optimal funktion och estetik. Detta är Zalvo – Din fullservicepartner inom LED-belysning.

Effektiva LED-belysningar från Zalvo

Vi säljer belysningen

Kostnadseffektiva LED-produkter

Vårt sortiment av LED-produkter är noggrant framtagna för att erbjuda det bästa inom energieffektivitet, hållbarhet och design. Från moderna armaturer till anpassade lösningar, erbjuder vi belysning som passar varje projekt, behov och stil.

Vi på Zalvo installerar LED-belysningen

Vi installerar belysningen

Installation av erfarna montörer

Vårt team av erfarna installatörer ser till att era nya armaturer installeras på rätt sätt och fungerar optimalt. Vi hanterar hela processen – från planering och design till den slutliga installationen, och ser till att allt fungerar perfekt och säkert.

Vi på Zalvo underhåller din LED-belysning

Vi underhåller belysningen

Löpande tillsyn för optimal belysning

För att säkerställa att belysningen fortsätter att prestera på topp, innefattar våra tjänster även omfattande underhållstjänster, vilket förlänger livslängden på din investering och säkerställer fortsatt optimal ljuskvalitet och låga kostnader.

{

Som en linje i butikens framtida målsättningar är belysningen en väldigt viktig del där vi vill kunna optimera våra exponeringar på färskvaru sidan. Zalvo har verkligen varit lyhörda till våra behov på både kort och långs sikt.

Per Svanberg

ICA Kvantum Helsingborg
{

Tog in flera offerter men bestämde oss för Zalvo då de erbjöd den mest kostnadseffektiva lösningen på både kort och lång sikt.

Tobias Corneliusson

Hiab Z-lyften Produktion AB, Katrineholm
{

Vi på Jernbro behöver som marknadsledare föregå med gott exempel då vi skall vara bäst på energieffektiviseringar samt en hög kvalitet i det arbete som genomförs i produktionen, lösningen från Zalvo hjälper oss en bra bit på vägen mot detta.

Christer Olsson

Jernbro Industrial Services AB
Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Upptäck Zalvos expertis inom LED-belysning

Anpassade lösningar för varje användningsområde

Som din belysningskonsult förstår vi på Zalvo att varje utrymme kräver sin egen unika lösning. Vår expertis sträcker sig över en mängd olika användningsområden, och vi är specialiserade på att skapa anpassade belysningskoncept som inte bara lyser upp, utan även förhöjer varje specifik miljö. Med Zalvo får du inte bara en leverantör av LED-belysning – du får en partner som lyser upp vägen mot en ljusare och mer hållbar framtid.

LED belysning för industri

Belysning för industri

Genom våra innovativa LED-lösningar för industrier levererar vi optimerad belysning som inte bara höjer arbetsmiljön, utan även sänker era energikostnader. Låt oss ta fram en bra belysningslösning som både är hållbar och effektiv, och skapa en arbetsplats som inte bara är ljusare utan också mer produktiv.

LED belysning för butik och handel

Belysning för butik & detaljhandel

Förvandla din butik till en attraktiv och energieffektiv miljö med vår expertis inom belysningsdesign. Med effektiv LED-belysning framhäver vi era produkter och skapar en välkomnande atmosfär som både ökar försäljningen och energibesparingen.

LED belysning för lager och logistik

Belysning för lager & logistik

Med skräddarsydda koncept för lager och logistik minskar vi betydligt era energikostnader samtidigt som vi förbättrar er arbetsmiljö. Med kostnadseffektiv och hållbar LED-belysning ökar vi produktiviteten på ert lager samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

LED belysning för kontor och arbetsplatser

Belysning för kontor & arbetsplatser

Låt oss skräddarsy en belysningslösning som kombinerar energieffektivitet och kostnadsbesparingar med en förbättrad arbetsmiljö. Vår unika kunskap inom LED-belysning skapar en miljö som inte bara främjar produktivitet och välbefinnande, utan hjälper även att minska era totala energikostnader betydligt.

Innovativt & effektivt ljus med Zalvare

Vårt egenutvecklade produktsortiment

Zalvos användning av sitt eget varumärke, Zalvare, möjliggör en hög grad av anpassning och kvalitetssäkring. Detta positionerar Zalvo inte bara som en tjänsteleverantör, utan också som en tillverkare av högkvalitativa armaturer och energieffektiva belysningslösningar för både hem och företag inom varje bransch.

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Lysande effektivitet, stilren design

Zalvo erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, från initial belysningsdesign och installation, till underhåll och återvinning av gamla belysningssystem. Denna helhetsservice positionerar Zalvo som en ledande one-stop-lösning inom skräddarsydd belysning för alla typer av miljöer, särskilt för dig som söker problemfria helhetslösningar, bred kunskap och hög kundservice.

Om oss

Zalvo är en marknadsledande aktör med över 10 års erfarenhet och flera tusen installationer inom energibesparing och LED belysning. Vi förstår kundens vinning i att endast behöva ha en pålitlig kontakt att kontakta oavsett ärende kring belysning.

Vårt engagemang

Med över ett decennium av erfarenhet har vi utvecklat ett starkt engagemang för att främja hållbarhet och kundnöjdhet. Genom att fokusera på långsiktiga relationer med våra kunder strävar vi efter att inte bara möta deras behov idag, utan även att vara deras partner på deras resa mot en mer hållbar framtid.

Våra produkter

Vi är stolta över att erbjuda egen utveckling för LED-belysningsprodukter. Detta ger oss möjlighet att skräddarsy lösningar för våra kunders specifika behov samtidigt som vi säkerställer hög kvalitet och effektivitet i våra produkter.

Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Hur funkar det rent praktiskt

Innebelysning är inte bara en praktisk nödvändighet, utan också en nyckelfaktor för att skapa en trivsam och produktiv inomhusmiljö. För många företag och organisationer är det avgörande att ha en pålitlig och effektiv belysningslösning för att möta behoven hos både personal och besökare. Genom att erbjuda ett serviceavtal för innebelysning kan vi säkerställa att våra kunders belysningssystem alltid är i toppskick.

Prenumerera

Våra kunder prenumererar på våra serviceavtal för innebelysning för att få en omfattande och bekymmersfri lösning. Genom att teckna ett serviceavtal får de tillgång till regelbunden underhåll och service av sina belysningssystem, vilket inkluderar rengöring, byte av lampor och reparation av eventuella fel. Detta säkerställer att belysningen alltid är i optimalt skick och att eventuella problem åtgärdas snabbt och effektivt.

Serviceavatal

Utöver det tekniska underhållet erbjuder våra serviceavtal också möjligheten till kontinuerlig uppgradering och optimering av belysningssystemet. Genom att hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och bästa praxisen kan våra kunder vara säkra på att deras belysningssystem alltid är effektivt och energieffektivt.

Över 130 serviceavtal på 24 miljoner

Genom att prenumerera på vårt serviceavtal för innebelysning kan våra kunder vara trygga i vetskapen att deras belysningssystem tas om hand på bästa möjliga sätt, vilket ger dem möjlighet att fokusera på sin verksamhet utan att behöva oroa sig för belysningen.

Redo för att effektivisera er verksamhet?

Vi besvarar gärna dina frågor oavsett om det gäller en konsultation eller kundsupport. Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss direkt på mejl så hör vi av oss inom 24h.