Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Upptäck Zalvos expertis inom LED-belysning

Anpassade lösningar för varje användningsområde

Som din belysningskonsult förstår vi på Zalvo att varje utrymme kräver sin egen unika lösning. Vår expertis sträcker sig över en mängd olika användningsområden, och vi är specialiserade på att skapa anpassade belysningskoncept som inte bara lyser upp, utan även förhöjer varje specifik miljö. Med Zalvo får du inte bara en leverantör av LED-belysning – du får en partner som lyser upp vägen mot en ljusare och mer hållbar framtid.

Butiksbelysning

Inom detaljhandeln är belysningen avgörande för att locka kunder och framhäva produkter på ett attraktivt sätt. Genom att använda olika belysningstekniker kan man skapa en inbjudande atmosfär och framhäva varor på ett önskvärt sätt.Industribelysning

Inom industriella miljöer är belysning nödvändigt för att skapa en säker arbetsmiljö och underlätta produktionsprocesserna. Robusta armaturer och lampor som tål tuffa förhållanden är viktiga för att klara av kraven i industriella miljöer.Kontorsbelysning

På arbetsplatser som kontor är belysning avgörande för att skapa en produktiv och bekväm arbetsmiljö. Bra belysning kan minska ögontrötthet och förbättra koncentrationen och prestandan hos de anställda.Lagerbelysning

I lagermiljöer är bra belysning viktigt för att säkerställa säkerheten och effektiviteten hos personalen. Det kan också bidra till att minska risken för olyckor och underlätta arbetsprocesser som plockning och packning.Logistikbelysning

Logistikbelysning är avgörande för säkerhet och effektivitet. Den ger jämn belysning för att minska olycksrisker och förbättra arbetsförhållanden, vilket ökar produktiviteten.Belysning idrottsplats

På idrottsarenor är belysningen av stor betydelse för att möjliggöra träning och tävlingar även under kvällstid. Ljusstyrka och jämn fördelning är avgörande för att säkerställa god sikt och minimera risken för skador bland idrottare.LED belysning för industri

Belysning för industri

Genom våra innovativa LED-lösningar för industrier levererar vi optimerad belysning som inte bara höjer arbetsmiljön, utan även sänker era energikostnader. Låt oss ta fram en bra belysningslösning som både är hållbar och effektiv, och skapa en arbetsplats som inte bara är ljusare utan också mer produktiv.

LED belysning för butik och handel

Belysning för butik & detaljhandel

Förvandla din butik till en attraktiv och energieffektiv miljö med vår expertis inom belysningsdesign. Med effektiv LED-belysning framhäver vi era produkter och skapar en välkomnande atmosfär som både ökar försäljningen och energibesparingen.

LED belysning för lager och logistik

Belysning för lager & logistik

Med skräddarsydda koncept för lager och logistik minskar vi betydligt era energikostnader samtidigt som vi förbättrar er arbetsmiljö. Med kostnadseffektiv och hållbar LED-belysning ökar vi produktiviteten på ert lager samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

LED belysning för kontor och arbetsplatser

Belysning för kontor & arbetsplatser

Låt oss skräddarsy en belysningslösning som kombinerar energieffektivitet och kostnadsbesparingar med en förbättrad arbetsmiljö. Vår unika kunskap inom LED-belysning skapar en miljö som inte bara främjar produktivitet och välbefinnande, utan hjälper även att minska era totala energikostnader betydligt.

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Lysande effektivitet, stilren design

Zalvo erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, från initial belysningsdesign och installation, till underhåll och återvinning av gamla belysningssystem. Denna helhetsservice positionerar Zalvo som en ledande one-stop-lösning inom skräddarsydd belysning för alla typer av miljöer, särskilt för dig som söker problemfria helhetslösningar, bred kunskap och hög kundservice.

Om oss

Zalvo är en marknadsledande aktör med över 10 års erfarenhet och flera tusen installationer inom energibesparing och LED belysning. Vi förstår kundens vinning i att endast behöva ha en pålitlig kontakt att kontakta oavsett ärende kring belysning.

Vårt engagemang

Med över ett decennium av erfarenhet har vi utvecklat ett starkt engagemang för att främja hållbarhet och kundnöjdhet. Genom att fokusera på långsiktiga relationer med våra kunder strävar vi efter att inte bara möta deras behov idag, utan även att vara deras partner på deras resa mot en mer hållbar framtid.

Våra produkter

Vi är stolta över att erbjuda egen utveckling för LED-belysningsprodukter. Detta ger oss möjlighet att skräddarsy lösningar för våra kunders specifika behov samtidigt som vi säkerställer hög kvalitet och effektivitet i våra produkter.

Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Hur funkar det rent praktiskt

Innebelysning är inte bara en praktisk nödvändighet, utan också en nyckelfaktor för att skapa en trivsam och produktiv inomhusmiljö. För många företag och organisationer är det avgörande att ha en pålitlig och effektiv belysningslösning för att möta behoven hos både personal och besökare. Genom att erbjuda ett serviceavtal för innebelysning kan vi säkerställa att våra kunders belysningssystem alltid är i toppskick.

Prenumerera

Våra kunder prenumererar på våra serviceavtal för innebelysning för att få en omfattande och bekymmersfri lösning. Genom att teckna ett serviceavtal får de tillgång till regelbunden underhåll och service av sina belysningssystem, vilket inkluderar rengöring, byte av lampor och reparation av eventuella fel. Detta säkerställer att belysningen alltid är i optimalt skick och att eventuella problem åtgärdas snabbt och effektivt.

Serviceavatal

Utöver det tekniska underhållet erbjuder våra serviceavtal också möjligheten till kontinuerlig uppgradering och optimering av belysningssystemet. Genom att hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och bästa praxisen kan våra kunder vara säkra på att deras belysningssystem alltid är effektivt och energieffektivt.

Över 130 serviceavtal på 24 miljoner

Genom att prenumerera på vårt serviceavtal för innebelysning kan våra kunder vara trygga i vetskapen att deras belysningssystem tas om hand på bästa möjliga sätt, vilket ger dem möjlighet att fokusera på sin verksamhet utan att behöva oroa sig för belysningen.