Egenutvecklad produktserie

Försäljning

Vi erbjuder ljuskällor med LED-teknik anpassade till samtliga utav era befintliga ljushållare. Tillsammans med kända varumärken och vårt egna ”Zalvare”, har vi tagit fram en lösning för att sänka er energiförbrukning. Med hjälp av modern ljusteknik kommer vi att kunna anpassa belysningen på sådant vis att era lokaler kommer bli optimalt belysta genom noggrann projektering och exponering av era belysta ytor.

Bytet från traditionella lampor till Zalvos produkter innebär även att ni gör en stor insats för miljön, då LED inte innehåller kvicksilver eller andra miljöfarliga ämnen.

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Produktbilder och installationer

Bildgalleri

SE FLER Produktbilder och installationer GENOM ATT KLICKA HÄR

Din partner för lysande affärer

Skapa enastående butiksupplevelser med LED-belysning

När det gäller att skapa en minnesvärd shoppingupplevelse, är belysningen i butiken nyckeln. Hos Zalvo förstår vi detta, och hjälper därför butiker i Sverige med innovativa och hållbara lösningar som inte bara lyser upp butiken, utan också förvandlar den till en mer försäljningsdrivande miljö. Vår expertis omfattar allt från energieffektiva spotlights till designade LED-armaturer, alla skapade för att framhäva era produkter och skapa en inbjudande atmosfär för era besökare.

Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Helhetslösningar som hjälper både butik och kund

Upplev skillnaden med skräddarsydd butiksbelysning

Som en ledande leverantör av butiksbelysning, erbjuder Zalvo en helhetstjänst som täcker allt från initial design till installation och underhåll av belysning. Vårt team av erfarna belysningskonsulter arbetar nära dig för att förstå dina specifika behov för att skräddarsy en lösning som passar er unika miljö, och eftersom varje butik har sin egen unika karaktär, är vår uppgift att framhäva den med rätt typ av belysning.

LED belysning för industri

Belysning för industri

Genom våra innovativa LED-lösningar för industrier levererar vi optimerad belysning som inte bara höjer arbetsmiljön, utan även sänker era energikostnader. Låt oss ta fram en bra belysningslösning som både är hållbar och effektiv, och skapa en arbetsplats som inte bara är ljusare utan också mer produktiv.

LED belysning för butik och handel

Belysning för butik & detaljhandel

Förvandla din butik till en attraktiv och energieffektiv miljö med vår expertis inom belysningsdesign. Med effektiv LED-belysning framhäver vi era produkter och skapar en välkomnande atmosfär som både ökar försäljningen och energibesparingen.

LED belysning för lager och logistik

Belysning för lager & logistik

Med skräddarsydda koncept för lager och logistik minskar vi betydligt era energikostnader samtidigt som vi förbättrar er arbetsmiljö. Med kostnadseffektiv och hållbar LED-belysning ökar vi produktiviteten på ert lager samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

LED belysning för kontor och arbetsplatser

Belysning för kontor & arbetsplatser

Låt oss skräddarsy en belysningslösning som kombinerar energieffektivitet och kostnadsbesparingar med en förbättrad arbetsmiljö. Vår unika kunskap inom LED-belysning skapar en miljö som inte bara främjar produktivitet och välbefinnande, utan hjälper även att minska era totala energikostnader betydligt.

Upptäck skillnaden med våra egna produkter

Kostnadseffektiv LED-belysning med Zalvare

Vår egenutvecklade LED-belysning, Zalvare, är hjärtat i vårt erbjudande. Våra produkter, som innefattar allt från energisnåla spotlights till stilrena armaturer, är resultatet av omfattande forskning och innovation. Med en optimal energieffektivitet och ljuskvalitet kan vi på ett bra och effektivt sätt hjälpa våra kunder med en helhetstjänst vad gäller allt från försäljning av belysning till installation och underhåll av lampor för butiker som söker en mer hållbar och mer effektiv investering på lång sikt. 

Att välja Zalvare för belysningen i butiken betyder att du inte bara får en belysningslösning som är skräddarsydd för just er, utan också att ni bidrar till en mer hållbar framtid genom att minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. Detta ser vi som en investering med bra avkastning.

PROJEKT I FOKUS

Ett lysande exempel på framgång

”Som en linje i butikens framtida målsättningar är belysningen en väldigt viktig del där vi vill kunna optimera våra exponeringar på färskvaru-sidan. Zalvo har verkligen varit lyhörda till våra behov på både kort och långs sikt.”

Enastående ljus och behaglig butiksmiljö

Låt oss skräddarsy en belysningslösning som kombinerar energieffektivitet och kostnadsbesparingar med en förbättrad arbetsmiljö. Vår unika kunskap inom LED-belysning skapar en miljö som inte bara främjar produktivitet och välbefinnande, utan hjälper även att minska era totala energikostnader betydligt.

Kundservice

Personlig service och starka kundrelationer

På Zalvo tror vi att kundrelationer är nyckeln till framgång. Vår dedikerade kundservice sträcker sig långt utöver den initiala försäljningen. Vi erbjuder regelbunden uppföljning och underhåll för att säkerställa att er butiksbelysning fortsätter att prestera på topp. Vår service är inte bara en transaktion, utan en pågående dialog för att säkerställa att era belysningsbehov fortsätter att vara uppfyllda en lång tid framåt.

Ta nästa steg mot bättre butiksbelysning

Är ni redo att optimera belysningen för er butik? Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa er att skapa en unik och effektiv belysningslösning. Vårt team väntar på att föra er affär in i en ljus och lönsam framtid. Begär din kostnadsfria besparingsanalys nu, och ta det första steget mot en ljus och hållbar butiksmiljö.

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Hållbart och miljövänligt med LED-belysning

I en värld där hållbarhet blir alltmer kritisk, tar Zalvo ett aktivt ansvar genom att erbjuda miljövänlig butiksbelysning. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom att använda energieffektiv LED-belysning och återvinningsbara material. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att uppnå sina egna hållbarhetsmål, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en ljus och hållbar framtid.

Tänder direkt

Oslagbar livslängd

Kyltåligt

Inget UV-ljus