Skapa ett optimalt arbetsklimat med LED-belysning för logistikhubar och speditörer

Logistikbelysning

Med våra anpassade lösningar för LED-belysning för logistik bidrar vi till att minska energikostnader samtidigt som vi förhöjer arbetsmiljön. Det skapar ett maximalt och anpassat ljus som både förstärker miljön och säkerheten. Med vår helhetslösning tar vi hand om allt från installation till långsiktigt underhåll.

Vi förstår vetskapen kring ljus och belysning. Oavsett om ögat snabbt vänjer sig vid ljusa eller mörka förhållanden, är det inte optimalt att ha en bristfällig ljus- och färgsättning vid logostikhubar, lagerlokaler, fabriker eller andra miljöer där människor är verksamma. Zalvos sortiment av produkter är noggrant utformat för att möta en bred variation av behov inom logistikbelysning, vilket säkerställer att varje arbetsplats kan hitta en lämplig lösning.

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Moderna LED-belysningar för många ändamål

Logistikbelysning som förstärker din verksamhet

När det gäller logistikbelysning är det viktigt att optimera arbetsförhållandena genom att tänka på olika faktorer. Med rätt belysningssystem kan man säkerställa säkerheten och effektiviteten i hela logistikkedjan. Truckar behöver tydlig belysning för att navigera säkert genom lastnings- och lossningsområden, medan lagerytor och ställage kräver jämn och stark belysning för att underlätta plockning och placering av varor. Rätt belysningslösning i varje del av logistikanläggningen är avgörande för att säkerställa smidig och effektiv hantering av varor samt minimera risken för olyckor.

Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

ZALVOS EXPERTIS INOM LED-BELYSNING med konsultation och planering

Optimera arbetsmiljön med rätt ljusavstånd

Att ha rätt avstånd för belysningen är avgörande för att skapa en säker och effektiv logistikmiljö. Om ljuskällorna är placerade för nära kan det leda till bländning och ögontrötthet, vilket påverkar personalens arbetsförmåga negativt. Å andra sidan kan för långt avstånd resultera i otillräcklig belysning och skuggiga områden, vilket kan öka risken för olyckor och fel vid hantering av varor.

Genom att justera belysningsavstånden noggrant kan man säkerställa jämn och tillräcklig belysning över hela logistikanläggningen. Detta minskar risken för olyckor och förbättrar precisionen i arbetet, vilket i sin tur ökar produktiviteten. Anpassning av ljuskällornas placering och intensitet efter specifika arbetsområdens behov är därför avgörande för att optimera både säkerheten och effektiviteten i logistikmiljön.

Med Zalvo som din partner får du inte bara en leverantör av LED-belysning, utan också en expert som hjälper dig att skapa en ljusare, säkrare och mer hållbar logistikmiljö.

Förbättra din logistikmiljö med modern belysning

Armaturer för krävande miljöer och minimalt underhåll

Vi tar hand om ditt företags belysningsbehov med fokus på både effektivitet och hållbarhet. Logistikmiljöer med höga tak och dygnet-runt-verksamhet kan vara utmanande för underhåll, men våra lösningar säkerställer oavbruten funktionalitet. Genom att minimera avbrott sparar vi både tid och pengar åt dig, samtidigt som vi ser till att dina belysningssystem fortsätter att prestera på topp under lång tid framöver.

Rätt lösning för långsiktig framgång

Vi erbjuder inte bara produkter av hög kvalitet, utan även expertis inom ljusdesign och energieffektivitet. Våra anpassade lösningar är utformade för att möta dina specifika behov och maximera prestationen för din arbetsplats.

Optimal belysning för höga tak och stora ytor

Våra armaturer är designade för att ge tillräckligt med ljus även i de mest utmanande logistikmiljöerna. Med hög lumen-output och IP65-klassning är de redo att skapa optimal belysning i lagerlokaler, vilket förbättrar både säkerhet och effektivitet.

Långsiktiga lösningar för framtiden

Med Zalvo får du inte bara en leverantör av LED-belysning, utan en partner som investerar i din verksamhets långsiktiga framgång. Vårt fokus på innovation och kvalitetssäkring gör oss till det bästa valet för dina behov inom logistikbelysning.

För långsiktig användning och de specifika kraven inom logistikverksamhet är det avgörande att LED-belysningen är både energieffektiv och ljusstark. Våra armaturer är designade för att inte blända eller störa arbetet, vilket skapar en säker och produktiv arbetsmiljö.

Smart belysning för logistikmiljöer

Utmaningarna i logistikbelysning är många: högt till tak, höga hyllor och en ständigt hög aktivitetsnivå kräver att ljuset når hela vägen från tak till golv. För att möta dessa behov använder vi sensorstyrda belysningslösningar och armaturer med hög effekt och rätt ljusspridning. Detta skapar en logistikmiljö som är både energieffektiv och har ett behagligt, jämnt ljus över hela ytan.

Experttips från vår ljusdesigner

Våra erfarna ljusdesigners delar med sig av grundläggande råd vid planering av belysning för logistikmiljöer. En lagerhall är mer än bara stora rum med högt till tak och långa rader av hyllor; det är en mångfald av utrymmen som kräver noggrann planering för att optimera både ljuskvalitet och energieffektivitet. Vi hjälper dig att skapa en belysningslösning som passar din specifika verksamhet och bidrar till en effektiv och säker arbetsmiljö.

LED belysning för industri

Belysning för industri

Genom våra innovativa LED-lösningar för industrier levererar vi optimerad belysning som inte bara höjer arbetsmiljön, utan även sänker era energikostnader. Låt oss ta fram en bra belysningslösning som både är hållbar och effektiv, och skapa en arbetsplats som inte bara är ljusare utan också mer produktiv.

LED belysning för butik och handel

Belysning för butik & detaljhandel

Förvandla din butik till en attraktiv och energieffektiv miljö med vår expertis inom belysningsdesign. Med effektiv LED-belysning framhäver vi era produkter och skapar en välkomnande atmosfär som både ökar försäljningen och energibesparingen.

LED belysning för lager och logistik

Belysning för lager & logistik

Med skräddarsydda koncept för lager och logistik minskar vi betydligt era energikostnader samtidigt som vi förbättrar er arbetsmiljö. Med kostnadseffektiv och hållbar LED-belysning ökar vi produktiviteten på ert lager samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

LED belysning för kontor och arbetsplatser

Belysning för kontor & arbetsplatser

Låt oss skräddarsy en belysningslösning som kombinerar energieffektivitet och kostnadsbesparingar med en förbättrad arbetsmiljö. Vår unika kunskap inom LED-belysning skapar en miljö som inte bara främjar produktivitet och välbefinnande, utan hjälper även att minska era totala energikostnader betydligt.

Innovativt & effektivt ljus med Zalvare

Vårt egenutvecklade produktsortiment

Zalvos användning av sitt eget varumärke, Zalvare, möjliggör en hög grad av anpassning och kvalitetssäkring. Detta positionerar Zalvo inte bara som en tjänsteleverantör, utan också som en tillverkare av högkvalitativa armaturer och energieffektiva belysningslösningar för både hem och företag inom varje bransch.

PROJEKT I FOKUS

Miljötänk samt ett energieffektiviseringsperspektiv

”Då vi arbetar med ungdomar så behöver vi ha en belysning som står för en bättre miljö i framtiden” ”Zalvo har som leverantör agerat på ett riktigt professionellt sätt och hittat riktigt konstruktiva lösningar trots den höga komplexiteten i våra lokaler”

Utövarna av aktiviteterna på Tegelbruket har upplevt ett mycket bättre och mer anpassat ljus i lokalerna.

Då lokalerna är av väldigt varierande art så tog Zalvo fram en väldigt tydlig plan för hur en optimal lösning skulle kunna se ut. Detta utifrån ett miljötänk samt ett energieffektiviseringsperspe ktiv. Zalvo tog fram en installationsplan som utgick utifrån en stor flexibilitet då man på inget sätt skulle störa de aktiviteter som pågår i byggnaden. Tegelbruket har nu en belysning för framtiden och som dessutom kommer att innebära kostnadsbesparingar.

Expertis och energieffektivitet med Zalvo

Helhetsservice för smartare belysning

Genom att välja Zalvo som er partner för industribelysning får ni inte bara tillgång till överlägsna produkter och expertis, utan också en engagerad partner som strävar efter att förbättra er arbetsmiljö genom en omfattande helhetsservice. Vårt engagemang innefattar detaljerade analyser av er befintliga belysning för att effektivisera energianvändningen och minska kostnader, samt fullständig installation och regelbundet underhåll av armaturerna. Denna helhetsservice säkerställer en sömlös drift och bidrar till en optimal arbetsmiljö, fri från produktionsavbrott. 

Genom att samarbeta med oss får ni en partner som förstår era behov och utmaningar inom industrin och som är dedikerad till att installera ett belysningssystem som inte bara sparar energi utan också låter er spara både tid och pengar för er verksamhet.

Kontakta oss för en ljusare framtid

Vi tar fram lösningen, vi levererar och monterar din nya belysning och vi återvinner av gamla belysningssystem. Vi kan till och med se över belysningen årligen åt dig om du vill det.

Är ni redo att ta er industriella belysning till nästa nivå? Kontakta oss på Zalvo idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att skapa en mer energieffektiv, säker och produktiv arbetsmiljö med vår LED-belysning. 

Vårt team av experter är redo att guida er genom varje steg på vägen mot en ljusare och mer hållbar framtid för er verksamhet. Med vår expertis inom installation och underhåll av industriell belysning, kan vi skräddarsy en lösning som passar just era behov och krav. Låt oss tillsammans förvandla er industri till en effektiv och välfungerande miljö.

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Hållbart och miljövänligt med LED-belysning

I en värld där hållbarhet blir alltmer kritisk, tar Zalvo ett aktivt ansvar genom att erbjuda miljövänlig butiksbelysning. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom att använda energieffektiv LED-belysning och återvinningsbara material. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att uppnå sina egna hållbarhetsmål, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en ljus och hållbar framtid.

Tänder direkt

Oslagbar livslängd

Kyltåligt

Inget UV-ljus