Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Om oss

På Zalvo är vi stolta över att få vara en del av den här förändringen som gynnar både miljön och ekonomin. Vi har all vår utveckling i Sverige och vi har en vision att kunna erbjuda så bra belysning som möjligt, till så låg energiförbrukning som möjligt. Vi tycker också att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att byta till LED så vi finns med dig hela vägen.

Vi tar fram lösningen, vi levererar och monterar din nya belysning och vi återvinner din gamla. Vi kan till och med se över belysningen årligen åt dig om du vill det.

Effektiva LED-belysningar från Zalvo

Vi säljer belysningen

Kostnadseffektiva LED-produkter

Vårt sortiment av LED-produkter är noggrant framtagna för att erbjuda det bästa inom energieffektivitet, hållbarhet och design. Från moderna armaturer till anpassade lösningar, erbjuder vi belysning som passar varje projekt, behov och stil.

Vi på Zalvo installerar LED-belysningen

Vi installerar belysningen

Installation av erfarna montörer

Vårt team av erfarna installatörer ser till att era nya armaturer installeras på rätt sätt och fungerar optimalt. Vi hanterar hela processen – från planering och design till den slutliga installationen, och ser till att allt fungerar perfekt och säkert.

Vi på Zalvo underhåller din LED-belysning

Vi underhåller belysningen

Löpande tillsyn för optimal belysning

För att säkerställa att belysningen fortsätter att prestera på topp, innefattar våra tjänster även omfattande underhållstjänster, vilket förlänger livslängden på din investering och säkerställer fortsatt optimal ljuskvalitet och låga kostnader.

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Redo för att effektivisera er verksamhet?

Vi besvarar gärna dina frågor oavsett om det gäller en konsultation eller kundsupport. Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss direkt på mejl så hör vi av oss inom 24h.