Rätt kontorsbelysning för rätt rum

Kontorsbelysning

LED-paneler är ett populärt val för kontorsbelysning tack vare deras höga ljusstyrka och jämna ljusfördelning. De är idealiska för öppna kontorslandskap och mötesrum, där de ger ett starkt och behagligt ljus som förbättrar arbetsmiljön.

Att använda LED-paneler som kontorsbelysning erbjuder många fördelar, inklusive minskad energiförbrukning och lång livslängd. Dessa paneler kan enkelt integreras i taket och ger ett modernt och rent utseende. Det är dock viktigt att inte använda för många LED-paneler, utan att kombinera dem med riktbara spotlights för en mer dynamisk miljö.

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Moderna LED-belysningar för många ändamål

Rätt belysning skapar en trivsam arbetsmiljö och förbättrar produktiviteten på kontoret.

Med rätt kontorsbelysning i korridorer kan ni skapa en attraktiv och säker miljö där personalen trivs. Det är viktigt med stark och jämn belysning som eliminerar skuggor och mörka hörn. LED-armaturer är ett utmärkt val för korridorer då de ger ett jämnt ljus och har lång livslängd. Vanliga ljusnivåer för korridorer ligger runt 200 lux.

Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Kontorsbelysning med LED-Paneler

Öppna landskap, mötesrum och belysning för konferensrum

Öppna landskap

I öppna kontorslandskap är det viktigt med flexibel belysning som kan anpassas efter olika arbetsuppgifter. LED-paneler är idealiska för att skapa ett starkt och jämnt ljus över stora ytor. Använd dimbara armaturer för att justera ljusnivån efter behov. Vanliga ljusnivåer för kontorslandskap ligger runt 300 lux, vilket kan kompletteras med individuell arbetsplatsbelysning för extra ljus där det behövs.

 

Mötesrum

Mötesrum och konferensrum kräver belysning som kan anpassas efter olika aktiviteter, från presentationer till diskussioner. En kombination av indirekt och direkt ljus ger bäst resultat. LED-spotlights och downlights kan användas för att skapa fokuserade ljusområden. Ett smart styrsystem som möjliggör dimring är också en klok idé för att anpassa ljusstyrkan efter olika behov.

Belysning för konferensrum

Belysningen i konferensrum och mötesrum ska spegla företagets identitet och ge ett professionellt intryck samtidigt som den är funktionell. Använd linjär belysning, spotlights på skena och infällda spottar för att skapa en modern och effektiv belysningsdesign. Dimbar belysning är särskilt viktigt för att anpassa ljuset vid presentationer och andra aktiviteter.

Genomtänkt belysning

Genomtänkt kontorsbelysning är avgörande för att skapa en produktiv arbetsmiljö. Med en kombination av olika armaturer kan man skapa en balanserad och behaglig ljussättning. LED-lampor är ett hållbart val som ger många fördelar, inklusive energibesparingar och längre livslängd.

LED belysning för industri

Belysning för industri

Genom våra innovativa LED-lösningar för industrier levererar vi optimerad belysning som inte bara höjer arbetsmiljön, utan även sänker era energikostnader. Låt oss ta fram en bra belysningslösning som både är hållbar och effektiv, och skapa en arbetsplats som inte bara är ljusare utan också mer produktiv.

LED belysning för butik och handel

Belysning för butik & detaljhandel

Förvandla din butik till en attraktiv och energieffektiv miljö med vår expertis inom belysningsdesign. Med effektiv LED-belysning framhäver vi era produkter och skapar en välkomnande atmosfär som både ökar försäljningen och energibesparingen.

LED belysning för lager och logistik

Belysning för lager & logistik

Med skräddarsydda koncept för lager och logistik minskar vi betydligt era energikostnader samtidigt som vi förbättrar er arbetsmiljö. Med kostnadseffektiv och hållbar LED-belysning ökar vi produktiviteten på ert lager samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

LED belysning för kontor och arbetsplatser

Belysning för kontor & arbetsplatser

Låt oss skräddarsy en belysningslösning som kombinerar energieffektivitet och kostnadsbesparingar med en förbättrad arbetsmiljö. Vår unika kunskap inom LED-belysning skapar en miljö som inte bara främjar produktivitet och välbefinnande, utan hjälper även att minska era totala energikostnader betydligt.

Innovativt & effektivt ljus med Zalvare

Vårt egenutvecklade produktsortiment

Zalvos användning av sitt eget varumärke, Zalvare, möjliggör en hög grad av anpassning och kvalitetssäkring. Detta positionerar Zalvo inte bara som en tjänsteleverantör, utan också som en tillverkare av högkvalitativa armaturer och energieffektiva belysningslösningar för både hem och företag inom varje bransch.

PROJEKT I FOKUS

Miljötänk samt ett energieffektiviseringsperspektiv

”Då vi arbetar med ungdomar så behöver vi ha en belysning som står för en bättre miljö i framtiden” ”Zalvo har som leverantör agerat på ett riktigt professionellt sätt och hittat riktigt konstruktiva lösningar trots den höga komplexiteten i våra lokaler”

Utövarna av aktiviteterna på Tegelbruket har upplevt ett mycket bättre och mer anpassat ljus i lokalerna.

Då lokalerna är av väldigt varierande art så tog Zalvo fram en väldigt tydlig plan för hur en optimal lösning skulle kunna se ut. Detta utifrån ett miljötänk samt ett energieffektiviseringsperspe ktiv. Zalvo tog fram en installationsplan som utgick utifrån en stor flexibilitet då man på inget sätt skulle störa de aktiviteter som pågår i byggnaden. Tegelbruket har nu en belysning för framtiden och som dessutom kommer att innebära kostnadsbesparingar.

Expertis och energieffektivitet med Zalvo

Helhetsservice för smartare belysning

Genom att välja Zalvo som er partner för industribelysning får ni inte bara tillgång till överlägsna produkter och expertis, utan också en engagerad partner som strävar efter att förbättra er arbetsmiljö genom en omfattande helhetsservice. Vårt engagemang innefattar detaljerade analyser av er befintliga belysning för att effektivisera energianvändningen och minska kostnader, samt fullständig installation och regelbundet underhåll av armaturerna. Denna helhetsservice säkerställer en sömlös drift och bidrar till en optimal arbetsmiljö, fri från produktionsavbrott. 

Genom att samarbeta med oss får ni en partner som förstår era behov och utmaningar inom industrin och som är dedikerad till att installera ett belysningssystem som inte bara sparar energi utan också låter er spara både tid och pengar för er verksamhet.

Kontakta oss för en ljusare framtid

Vi tar fram lösningen, vi levererar och monterar din nya belysning och vi återvinner av gamla belysningssystem. Vi kan till och med se över belysningen årligen åt dig om du vill det.

Är ni redo att ta er industriella belysning till nästa nivå? Kontakta oss på Zalvo idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att skapa en mer energieffektiv, säker och produktiv arbetsmiljö med vår LED-belysning. 

Vårt team av experter är redo att guida er genom varje steg på vägen mot en ljusare och mer hållbar framtid för er verksamhet. Med vår expertis inom installation och underhåll av industriell belysning, kan vi skräddarsy en lösning som passar just era behov och krav. Låt oss tillsammans förvandla er industri till en effektiv och välfungerande miljö.

Kontorsbelysning med LED-Paneler

Arbtesmiljö och ekonomi i fokus

Linjer av Kontorsljus

Linjära LED-armaturer är perfekta för kontor eftersom de ger ett starkt och jämnt ljus som kan täcka stora områden. Dessa armaturer kan monteras i taket eller längs väggarna för att skapa en modern och effektiv belysningslösning.
(Man kan göra en “läs mer” knapp här som leder till en målsida där man pratar mer om Linjär belysning)

Spotlights och Downlights

Spotlights och downlights är perfekta för att skapa fokuserade ljusområden i kontoret. De kan användas för att belysa specifika arbetsplatser eller som accentbelysning i mötesrum och korridorer. Med LED-teknologi kan dessa armaturer ge kraftfullt ljus med låg energiförbrukning.
(Man kan göra en “läs mer” knapp här som leder till en målsida där man pratar mer om spotlights och downlights)

Viktigt att välja rätt belysning

Att välja rätt belysning för kontoret är viktigt för att skapa en god arbetsmiljö. Med rätt belysning kan man förbättra både trivsel och produktivitet. LED-lampor är ett hållbart och energieffektivt val som ger många fördelar.
Att hitta den perfekta belysningen för kontoret kan vara en utmaning, men med rätt produkter och planering kan man skapa en idealisk arbetsmiljö. Genom att välja LED-armaturer kan man säkerställa att belysningen är både effektiv och hållbar.

Trivsam Kontorsbelysning

Med både dolda och synliga LED-lister i taket och inredningen kan ni skapa attraktiva kontorsmiljöer som gör ett positivt intryck på både personal och besökare. Kombinera dessa med riktbara spotlights på väggar, pelare och andra vertikala ytor för att skapa en dynamisk belysning som balanserar ljusa ytor med skuggor. Vi på Zalvo hjälper er att designa den optimala kontorsbelysningen.

Antal armaturer som behövs

Antalet armaturer som behövs för ett kontor beror på rummets storlek och ljusbehov. En genomtänkt planering och placering av belysningen är viktig för att säkerställa en jämn och tillräcklig ljusfördelning över hela arbetsplatsen.
LED-armaturer ger en jämn och behaglig belysning som är skonsam för ögonen och minskar trötthet. En välbalanserad belysning bidrar till en bättre arbetsmiljö och ökad produktivitet.

Design för kontorsbelysningen

Designen av kontorsbelysningen spelar en stor roll i hur ljuset upplevs. En väl genomtänkt design kan förbättra både funktionaliteten och estetiken i kontoret. Användning av LED-teknologi i designen ger ett modernt och energieffektivt ljus.
Med rätt kontorsbelysning från Zalvo kan ni skapa en arbetsmiljö som är både behaglig och produktiv. Välj LED-armaturer för en hållbar och effektiv lösning som ger bra ljus och lång livslängd. Hitta den perfekta belysningen för ditt kontor och förbättra arbetsplatsen idag! Välkommen till Zalvo – din partner för långsiktiga belysningslösningar.

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Hållbart och miljövänligt med LED-belysning

I en värld där hållbarhet blir alltmer kritisk, tar Zalvo ett aktivt ansvar genom att erbjuda miljövänlig butiksbelysning. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom att använda energieffektiv LED-belysning och återvinningsbara material. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att uppnå sina egna hållbarhetsmål, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en ljus och hållbar framtid.

Tänder direkt

Oslagbar livslängd

Kyltåligt

Inget UV-ljus