Upptäck skillnaden med våra egna produkter

Kostnadseffektiv LED-belysning med Zalvare

Vår egenutvecklade LED-belysning, Zalvare, är hjärtat i vårt erbjudande. Våra produkter, som innefattar allt från energisnåla spotlights till stilrena armaturer, är resultatet av omfattande forskning och innovation. Med en optimal energieffektivitet och ljuskvalitet kan vi på ett bra och effektivt sätt hjälpa våra kunder med en helhetstjänst vad gäller allt från försäljning av belysning till installation och underhåll av lampor för butiker som söker en mer hållbar och mer effektiv investering på lång sikt. 

Att välja Zalvare för belysningen i butiken betyder att du inte bara får en belysningslösning som är skräddarsydd för just er, utan också att ni bidrar till en mer hållbar framtid genom att minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. Detta ser vi som en investering med bra avkastning.

Ta nästa steg mot bättre butiksbelysning

Är ni redo att optimera belysningen för er butik? Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa er att skapa en unik och effektiv belysningslösning. Vårt team väntar på att föra er affär in i en ljus och lönsam framtid. Begär din kostnadsfria besparingsanalys nu, och ta det första steget mot en ljus och hållbar butiksmiljö.

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Hållbart och miljövänligt med LED-belysning

I en värld där hållbarhet blir alltmer kritisk, tar Zalvo ett aktivt ansvar genom att erbjuda miljövänlig butiksbelysning. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom att använda energieffektiv LED-belysning och återvinningsbara material. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att uppnå sina egna hållbarhetsmål, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en ljus och hållbar framtid.

Tänder direkt

Oslagbar livslängd

Kyltåligt

Inget UV-ljus