Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Industribelysning

I dagens snabbt utvecklande industriella värld kräver varje verksamhet en belysningslösning som inte bara lyser upp arbetsytan utan också bidrar till ökad effektivitet, säkerhet och energibesparing. Zalvo förstår dessa utmaningar och erbjuder avancerade lösningar för industrins belysningsbehov med LED-armaturer. Med skräddarsydda lösningar, med allt från den initiala planeringen till montage och underhåll,  möter och överträffar vi industrins höga krav på belysningseffektivitet och pålitlighet.

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Image Alt

Effektiv LED-belysning för höga höjder

Varför välja Zalvo som partner?

Varje armatur ur vårt sortiment är konstruerad för att tåla de mest krävande miljöerna, från tillverkningshallar och lagerlokaler till stora industrilokaler och höga höjder. Genom att välja Zalvo får ni inte bara tillgång till marknadens mest avancerade LED-lösningar utan också en partner som är engagerad i att optimera er just er industri. Våra industriarmaturer ger inte bara kraftfullt ljus utan är också designade för att skapa en miljö där effektivitet och säkerhet prioriteras.

Effektiva helhetslösningar

Belysning för alla miljöer

Hållbart & miljövänligt

Personlig kundservice

Helhetslösningar som hjälper både butik och kund

Varför byta ut den gamla industribelysningen till LED?

Att välja LED för sin industribelysning är ett strategiskt beslut som erbjuder flera avgörande fördelar för varje verksamhet som siktar på att optimera sin drift, förbättra arbetsmiljön och minska sin miljöpåverkan. Här är några centrala skäl till varför LED-teknik har blivit det föredragna valet för industribelysning.

1. Högre energieffektivitet och lägre kostnader

Våra LED-lampor förbrukar betydligt mindre energi jämfört med traditionella belysningsalternativ som halogen, fluorescerande och HID-lampor. Genom lägre energianvändning minskar driftskostnaderna avsevärt, vilket gör vår industribelysning till en smart investering för er industri.

 

2. Längre livslängd och lägre underhåll

LED-belysning har en imponerande livslängd, ofta upp till 25 gånger längre än traditionella ljuskällor. Detta minskar behovet av frekventa lampbyten och relaterade underhållskostnader, vilket sparar både tid och pengar över tid.

3. Förbättrad arbetsmiljö

LED-belysning erbjuder ett brett spektrum av ljusfärger och intensiteter, vilket möjliggör en mer anpassad och behaglig arbetsmiljö. Korrekt ljus kan minska trötthet och ögonstress, vilket förbättrar både produktiviteten och säkerheten på arbetsplatsen. Våra industriarmaturer ger er ett överlägset ljusflöde och färgtemperatur, vilket skapar en behaglig och produktiv arbetsmiljö.

4. Omedelbar belysning & högre temperaturtålighet

Till skillnad från vissa traditionella ljuskällor, som kan ha lång uppvärmningstid, ger LED-lampor omedelbar belysning vid full ljusstyrka. De är också mer tåliga mot både låga och höga temperaturer, vilket gör dem idealiska för en mängd olika industrier.

LED belysning för industri

Belysning för industri

Genom våra innovativa LED-lösningar för industrier levererar vi optimerad belysning som inte bara höjer arbetsmiljön, utan även sänker era energikostnader. Låt oss ta fram en bra belysningslösning som både är hållbar och effektiv, och skapa en arbetsplats som inte bara är ljusare utan också mer produktiv.

LED belysning för butik och handel

Belysning för butik & detaljhandel

Förvandla din butik till en attraktiv och energieffektiv miljö med vår expertis inom belysningsdesign. Med effektiv LED-belysning framhäver vi era produkter och skapar en välkomnande atmosfär som både ökar försäljningen och energibesparingen.

LED belysning för lager och logistik

Belysning för lager & logistik

Med skräddarsydda koncept för lager och logistik minskar vi betydligt era energikostnader samtidigt som vi förbättrar er arbetsmiljö. Med kostnadseffektiv och hållbar LED-belysning ökar vi produktiviteten på ert lager samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

LED belysning för kontor och arbetsplatser

Belysning för kontor & arbetsplatser

Låt oss skräddarsy en belysningslösning som kombinerar energieffektivitet och kostnadsbesparingar med en förbättrad arbetsmiljö. Vår unika kunskap inom LED-belysning skapar en miljö som inte bara främjar produktivitet och välbefinnande, utan hjälper även att minska era totala energikostnader betydligt.

Optimera er industribelysning med Zalvo

Skräddarsydda LED-Lösningar med Zalvare

Zalvos sortiment av produkter är noggrant utformat för att möta en bred variation av behov inom industriell belysning, vilket säkerställer att varje arbetsplats kan hitta en lämplig lösning. 

Vår kollektion av LED-armaturer är särskilt utformad för att klara av de utmaningar som höga tak och krävande miljöer innebär, vilket gör dem till ett utmärkt val för industrier, lagerlokaler och tillverkningshallar. Dessa armaturer inte bara levererar kraftfull belysning utan är även energieffektiva, vilket minskar både driftskostnader och miljöpåverkan. Utöver det erbjuder vi också LED-lysrör och strålkastare som kompletterar vårt sortiment och möter olika belysningsbehov i olika industriella miljöer.

PROJEKT I FOKUS

Ser en klar minskning av energiåtgång för belysning

”Relevant åtgärd för oss som vi nu när vi ser effekten utav borde ha genomfört mycket tidigare. Väldigt nöjda med Zalvo för både planering och genomförande”

Enastående ljus och produktiv industrimiljö

Genom våra innovativa LED-lösningar för industrier levererar vi optimerad belysning som inte bara höjer arbetsmiljön, utan även sänker era energikostnader. Låt oss ta fram en bra belysningslösning som både är hållbar och effektiv, och skapa en arbetsplats som inte bara är ljusare utan också mer produktiv.

Expertis och energieffektivitet med Zalvo

Helhetsservice för smartare belysning

Genom att välja Zalvo som er partner för industribelysning får ni inte bara tillgång till överlägsna produkter och expertis, utan också en engagerad partner som strävar efter att förbättra er arbetsmiljö genom en omfattande helhetsservice. Vårt engagemang innefattar detaljerade analyser av er befintliga belysning för att effektivisera energianvändningen och minska kostnader, samt fullständig installation och regelbundet underhåll av armaturerna. Denna helhetsservice säkerställer en sömlös drift och bidrar till en optimal arbetsmiljö, fri från produktionsavbrott. 

Genom att samarbeta med oss får ni en partner som förstår era behov och utmaningar inom industrin och som är dedikerad till att installera ett belysningssystem som inte bara sparar energi utan också låter er spara både tid och pengar för er verksamhet.

Kontakta oss för en ljusare framtid

Är ni redo att ta er industriella belysning till nästa nivå? Kontakta oss på Zalvo idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att skapa en mer energieffektiv, säker och produktiv arbetsmiljö med vår LED-belysning. 

Vårt team av experter är redo att guida er genom varje steg på vägen mot en ljusare och mer hållbar framtid för er verksamhet. Med vår expertis inom installation och underhåll av industriell belysning, kan vi skräddarsy en lösning som passar just era behov och krav. Låt oss tillsammans förvandla er industri till en effektiv och välfungerande miljö.

Varför välja Zalvo som belysningskonsult?

Hållbart och miljövänligt med LED-belysning

I en värld där hållbarhet blir alltmer kritisk, tar Zalvo ett aktivt ansvar genom att erbjuda miljövänlig butiksbelysning. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom att använda energieffektiv LED-belysning och återvinningsbara material. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att uppnå sina egna hållbarhetsmål, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en ljus och hållbar framtid.

Tänder direkt

Oslagbar livslängd

Kyltåligt

Inget UV-ljus